Gevelreiniging

Gevelreiniging met Straalwerknoord uit Groningen begint in overleg met de klant vaak met een proefvlak. Door op een gevel, muur, wand of terras een onopvallend proefvlak te softstralen kan de mate van vervuiling worden ingeschat.

Een goede berekening van de kosten van uw gevelreiniging kan daarna worden gemaakt. Zo zal een klant nooit onnodig veel betalen en komt Straalwerknoord nooit voor verrassingen te staan.

Door het proefvlak voor de klant te softstralen of hogedruk reinigen is de klant ook zeker van het schitterende resultaat. De verschillen voor en na het softstralen zijn hierdoor goed zichtbaar.

Na het softstralen van uw gevel moet vaak met hogedruk na worden gereinigd. Soms komt het voor dat bij het proefvlak al blijkt dat de gevel ook met hogedruk kan worden gereinigd af grote delen daarvan. Dit betekent dat de kosten ook lager zullen zijn.

Straalwerknoord kan op die manier alle gevels reinigen en bovendien zonder chemicaliën, zoutzuur of andere nare, milieu onvriendelijke stoffen.

Totale gevelreiniging, voegen en schoorstenen herstellen en Nano coaten

  • Softstralen 40 m²
  • Stoomreinigen 90 m²
  • Nano coaten 130 m²
  • Schoorsteen/ voegen herstel

Prachtig resultaat en zeer tevreden familie de Bruin. Woonhuis met gele sterk vervuilde baksteen uit 1972.

Eerst zijn de schoorstenen en voorgevel gestraald. Daarna werden de voorkanten van de zijgevels gestraald. Het hele huis stralen was niet nodig en niet kosten efficiënt. Vervolgens zijn de schoorstenen gevoegd, de rest met stoom gereinigd, beter bekend als stoomcleanen. Na deze totale gevelreiniging alles behandeld met Nano coating. De foto’s spreken voor zich. Smetteloos en als nieuw.